Arbeta hos oss

Du är välkommen att registrera din intresseanmälan att arbeta hos oss. Fyll i nedanstående uppgifter och ladda upp ditt CV så blir du sökbar för vår rekryterare.
Fält markerade med * är obligatoriska

Skriv in ditt förnamn…
Skriv in ditt efternamn…
Skriv in ditt telefonnummer.
Skriv in din e-postadress.
Välj vilken typ av arbete du söker…
Markera ort…
Bifoga bildfilen…
Bifoga CV…
Bifoga filen…
Ogiltig inmatning
Du måste godkänna texten…
Följ instruktionerna…
VILLKOR FÖR JOBBANSÖKAN
Genom att godkänna villkoren i samband med ansökan om arbete hos Varuhus i Norr AB/ Expo samtycker du till behandlingen av dina personuppgifter enligt nedan.

Personuppgiftsansvarig
Varuhus i Norr AB (556521-2734) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter du väljer att registrera med din ansökan och är därmed ansvarig för att dina uppgifter hanteras i enlighet med tillämplig lagstiftning.

Typ av personuppgifter
För att kunna söka tjänst hos Varuhus i Norr AB / Expo är det obligatoriskt att ange för- och efternamn samt mailadress. Vi samlar även in och lagrar övrig information du frivilligt väljer att lämna in i din ansökan.

Hantering av personuppgifter
Ansökningar hanteras endast av personalansvarig.

Varuhus i Norr AB / Expo sparar och använder dina personuppgifter för att kunna behandla din ansökan och hanteras manuellt. Ansökan sparas 24 månader från att du registrerat den därefter raderas den.

Dina rättigheter
Du har rätt att begära ut ett registerutdrag över alla uppgifter om dig som finns registrerade hos Varuhus i Norr AB / Expo. Du har rätt till att begära rättelse, begränsning och radering av dina uppgifter. Du har rätt att inge klagomål till Datainspektionen.

Kontaktinformation
Vid frågor om dina kontaktuppgifter är du välkommen att kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

Expo
© Expo varuhus

Genom att använda denna webbplats godkänner du användningen av cookies.
Ok