• Öppettider
    Måndag - Fredag 10-18
    Lördag 10-16
    Söndag 12-16


Möbler

Det är runt matplatsen som vi samlas för att umgås och njuta av mat och dryck – och varandras sällskap. Kom in i butiken och titta på vårt utbud av bord och stolar, för såväl kök som salong. Välj stil och storlek efter vad som passar i just ditt hem.

Med Expos tv-bänkar och andra mediamöbler kan du enkelt och smidigt förvara (eller gömma) digitalboxar, dvd-spelare, sladdar och annat, och i stället koncentrera dig på att ha det mysigt med dina nära och kära framför fredagsfilmen. Välj bland vårt utbud av olika material, färger och utföranden.

Luta dig tillbaka i hemmets lugna vrå och läs en bok eller njut av en kopp kaffe. Känn hur fåtöljen svarar mot dina rörelser och bara slappna av. På Expo hittar du fåtöljer i olika färger, material och prisklasser. Välkommen in för att hitta din nya favoritsittplats.

Möbler är till för att användas och vi vill att dina möbler ska hålla länge. Tiden sätter dock sina spår, även på kvalitetsmöbler. Genom att behandla dina möbler med jämna mellanrum får du fräscha möbler som du kan njuta av lite längre. Fråga Expos butikspersonal för råd och hjälp!

Förvaring för tidningar och filmer, ett andra matbord eller bara en plats att lägga upp fötterna på när du tittar på film. Soffbordet går att variera i oändlighet och på Expo kan du hitta soffbordet som passar bäst för just ditt hem och dina behov. Vi har soffbord både med och utan förvaring och i många olika stilar, storlekar och färger.

Expo
© Expo varuhus

Öppettider

Måndag - Fredag 10-18
Lördag 10-16
Söndag 12-16
Genom att använda denna webbplats godkänner du användningen av cookies.
Ok