• Öppettider
    Måndag - Fredag 10-18
    Lördag 10-16
    Söndag 12-16


Ditt val av möbler sätter tonen för ditt hem. Med möbler i olika stilar kan du skapa en känsla av retro och gammaldags, lantligt och rustikt eller modernt och avskalat. Kom in till Expo och titta på vårt utbud av soffor, hall- och småmöbler. Du hittar garanterat någonting som du gillar. Välkommen!

Det ska vara roligt att laga mat. Och extra roligt blir det när köket är fullt utrustat och du har allt du behöver. På Expos avdelning för husgeråd hittar du allt ifrån kastruller, stekpannor och ugnsformar till vispar, knivar och vitlökspressar. Allt är noga utvalt för att användas flitigt och hålla länge. Välkommen till Expo för allt du behöver för att lyckas i köket.

När de stora penseldragen är målade är det dags för detaljerna. Ge liv till en annars oanvänd vägg med tavlor i olika storlekar och former. Upptäck hur belysning kan göra underverk för ditt hem och skapa hemtrevliga detaljer med ljus, stenar och växter. På Expo hittar du allt för att skapa det hem som just du vill ha, oavsett om du målar med stora eller små penslar. Välkommen in!

Ingenting säger välkommen som ett dukat bord. Men varför stanna där? Låt det dukade bordet säga mer. På Expo finns allt du behöver för såväl en trerätters festmåltid som för korv och makaroner en tisdagskväll. I Expos butik hittar du något för alla smaker och tillfällen: från det stilrena, enkla och tidlösa till det kitschiga, lekfulla och trendiga.Välkommen in för att hitta dina favoriter!

Expo
© Expo varuhus

Öppettider

Måndag - Fredag 10-18
Lördag 10-16
Söndag 12-16
Genom att använda denna webbplats godkänner du användningen av cookies.
Ok